Nieuws

Simmer 2022

In de zomermaanden is er altijd wat te doen in Lemmer en anders zorgt Crescendo ervoor! Kom kijken en luisteren bij onze optredens die in Simmer '22 gepland zijn.

Tijdens de Visserijdagen op zaterdag 18 juni geven we een concert samen met het koperensemble Koperguod. Het ensemble bestaat uit trompetten, trombones, hoorns, bastuba en slagwerk en staat o.l.v. onze dirigent Andries Kramer.
Crescendo start om 16 uur bij De Lemster Toer, vanaf ong. 17.00 uur laat Koperguod van zich horen.

Vrijdagavond 1 juli vind je Crescendo bij De Lemster Toer. Dance-, film-, fanfare- en popmuziek ... alles komt voorbij.

Ook de oudere bewoners van Lemmer worden niet vergeten. Op dinsdagavond 5 juli spelen we in de binnentuin van Suderigge.

Na de zomervakantie is Crescendo al gauw weer in actie; op 10 september tijdens het UITfestival.

Tot ziens bij onze concerten!


Foto's en video online

Vier keer was het concert uitgesteld, maar inmiddels zijn we volop aan het nagenieten! Zaterdag 26 maart 2022 was Crescendo weer terug op het podium samen met Folkert Hans Tolsma.
Bekijk de video en foto's; klik op onderstaande link of op de afbeelding ➡️
Lees meer
Met dank aan: Yeb de Witte Fotografie

Crescendo Terug op het Podium

Eindelijk kan en mag het weer, optreden voor publiek. Reden om er een topavond van te maken, samen met veelzijdig entertainer Folkert Hans!  Een avond vol heerlijke blaasmuziek, zang, herkenning en natuurlijk een afterparty!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jannes Bruinsma (Vissersburen) of aan de zaal. Wilt u uw kaarten reserveren? Ook dat kan; stuur een email naar info@crescendolemmer.nl. Vermeld uw naam/adres/woonplaats/tel.nr. en het aantal kaarten. Ze liggen dan 26 maart voor u klaar aan de zaal.

Graag tot zaterdag 26 maart 20.00 uur in de Hege Fonnen te Lemmer

Crescendo terug op het podium ... en hoe!


Uit de media

Groot De Fryske Marren

Crescendo Lemmer en Melodia Wijckel organiseren Nij Talint Orkest Lemmer-Wijckel, een superleuk muziekproject voor volwassenen.

Een instrument leren bespelen, samen muziek maken, andere mensen leren kennen en vooral veel plezier beleven aan wat misschien wel een nieuwe hobby wordt. Dat is Nij Talint Orkest! Lees meer

Interview Radio Spannenburg

Annewiep Bloem, een van de organisatoren van Nij Talint Orkest, werd op 5 februari 2022 geïnterviewd door Radio Spannenburg. Zij vertelt wat dit 'muziekproject voor volwassenen' precies inhoudt.
Beluister haar verhaal en waarschijnlijk word je dan nog enthousiaster!