Nieuws

Nij Talint Orkest Concert
De 20 muzikanten van het Nij Talint Orkest o.l.v. Guus Pieksma hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt! Vanaf de eerste repetitie op 5 maart zijn er enorme vorderingen gemaakt. Je hebt dat al kunnen beluisteren in het filmpje dat op de facebook pagina van Crescendo staat. Op zaterdag 21 mei, 's ochtends om 11 uur presenteert het Nij Talint Orkest zich tijdens een Openluchtconcert* samen met muzikanten van Crescendo Lemmer en Melodia Wijckel in het centrum van Lemmer. Publiek is van harte welkom!
*) bij slecht weer in de Tsjerke oan it Dok

Kom kijken bij Crescendo
In het verleden bezocht Crescendo regelmatig de basisscholen in Lemmer. De afgelopen 2-3 jaar is dat er niet van gekomen. Maar nu willen het heel graag weer oppakken. Momenteel zijn we druk bezig met de organisatie.
Een onderdeel van onze plannen is de 'Kom kijken bij Crescendo' avond.
Heb je altijd al willen weten hoe je geluid krijgt uit een trompet, trombone, bugel of saxofoon? Of heb je gewoon interesse in de blaasmuziek? Dan is dit gelegenheid om bij Crescendo te kijken. Basisschool leerlingen en hun ouders zijn welkom. Maar ook iedereen die belangstellend, nieuwsgierig en geïnteresseerd is in Crescendo is welkom op dinsdagavond 24 mei 19.30 uur in De Hege Fonnen.

Foto's en video online

Vier keer was het concert uitgesteld, maar inmiddels zijn we volop aan het nagenieten! Zaterdag 26 maart 2022 was Crescendo weer terug op het podium samen met Folkert Hans Tolsma.
Bekijk de video en foto's; klik op onderstaande link of op de afbeelding ➡️
Lees meer
Met dank aan: Yeb de Witte Fotografie

Crescendo Terug op het Podium

Eindelijk kan en mag het weer, optreden voor publiek. Reden om er een topavond van te maken, samen met veelzijdig entertainer Folkert Hans!  Een avond vol heerlijke blaasmuziek, zang, herkenning en natuurlijk een afterparty!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jannes Bruinsma (Vissersburen) of aan de zaal. Wilt u uw kaarten reserveren? Ook dat kan; stuur een email naar info@crescendolemmer.nl. Vermeld uw naam/adres/woonplaats/tel.nr. en het aantal kaarten. Ze liggen dan 26 maart voor u klaar aan de zaal.

Graag tot zaterdag 26 maart 20.00 uur in de Hege Fonnen te Lemmer

Crescendo terug op het podium ... en hoe!


Uit de media

Groot De Fryske Marren

Crescendo Lemmer en Melodia Wijckel organiseren Nij Talint Orkest Lemmer-Wijckel, een superleuk muziekproject voor volwassenen.

Een instrument leren bespelen, samen muziek maken, andere mensen leren kennen en vooral veel plezier beleven aan wat misschien wel een nieuwe hobby wordt. Dat is Nij Talint Orkest! Lees meer

Interview Radio Spannenburg

Annewiep Bloem, een van de organisatoren van Nij Talint Orkest, werd op 5 februari 2022 geïnterviewd door Radio Spannenburg. Zij vertelt wat dit 'muziekproject voor volwassenen' precies inhoudt.
Beluister haar verhaal en waarschijnlijk word je dan nog enthousiaster!