Nieuws

Ode ...
Kerst is voor muzikanten meestal een drukke tijd. Dat is helemaal niet erg, want Kerst en muziek hoort bij elkaar. De muzikanten van Crescendo speelden Kerst '22 tijdens de Kerstnachtdienst in de Tsjerke oan it Dok. Mooi en bijzonder om na 2 jaar van 'geen live muziek tijdens Kerst' erbij te zijn.

Al lang, inmiddels misschien wel zo'n 50 jaar, speelt Crescendo eerste Kerstochtend vanaf 6 uur in Lemmer. Een gewoonte. Een traditie, maar wat een mooie! Dit keer was het heel rustig weer. Bijna geen wind en geen vorst, dus geen bevroren instrumenten, zoals een jaar daarvoor. Prachtig om Lemmer te laten ontwaken met Kerstmuziek. En wat een mooie verrassing om dan op tweede Kerstdag een ware 'Ode' te lezen op Lemsternijs.

Foto's en video online

Vier keer was het concert uitgesteld, maar inmiddels zijn we volop aan het nagenieten! Zaterdag 26 maart 2022 was Crescendo weer terug op het podium samen met Folkert Hans Tolsma.
Bekijk de video en foto's; klik op onderstaande link of op de afbeelding ➡️
Lees meer
Met dank aan: Yeb de Witte Fotografie

Crescendo Terug op het Podium

Eindelijk kan en mag het weer, optreden voor publiek. Reden om er een topavond van te maken, samen met veelzijdig entertainer Folkert Hans!  Een avond vol heerlijke blaasmuziek, zang, herkenning en natuurlijk een afterparty!
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jannes Bruinsma (Vissersburen) of aan de zaal. Wilt u uw kaarten reserveren? Ook dat kan; stuur een email naar info@crescendolemmer.nl. Vermeld uw naam/adres/woonplaats/tel.nr. en het aantal kaarten. Ze liggen dan 26 maart voor u klaar aan de zaal.

Graag tot zaterdag 26 maart 20.00 uur in de Hege Fonnen te Lemmer

Crescendo terug op het podium ... en hoe!


Uit de media

Groot De Fryske Marren

Crescendo Lemmer en Melodia Wijckel organiseren Nij Talint Orkest Lemmer-Wijckel, een superleuk muziekproject voor volwassenen.

Een instrument leren bespelen, samen muziek maken, andere mensen leren kennen en vooral veel plezier beleven aan wat misschien wel een nieuwe hobby wordt. Dat is Nij Talint Orkest! Lees meer

Interview Radio Spannenburg

Annewiep Bloem, een van de organisatoren van Nij Talint Orkest, werd op 5 februari 2022 geïnterviewd door Radio Spannenburg. Zij vertelt wat dit 'muziekproject voor volwassenen' precies inhoudt.
Beluister haar verhaal en waarschijnlijk word je dan nog enthousiaster!