Over ons

Crescendo Lemmer is een vierde divisie fanfareorkest met zo’n 40 leden. Door een mooie groep jonge leden en een succesvol volwassenenproject is Crescendo een groeiende vereniging.

We zorgen altijd voor een goed gevulde agenda. Zo hebben we elk najaar een concert op de planning waarvoor we elke keer weer een andere invulling zoeken. Ook werken we al jaren samen verschillende koren in Lemmer voor het (in Lemmer en omstreken) welbekende Lemster Muziekfeest. Daarnaast gaan we ongeveer om het jaar naar een concours, werken we zo nu en dan mee aan kerkdiensten, geven we buitenconcerten… Het is te veel om op te noemen!

We horen je denken, wat hebben die mensen er veel voor over! Nou dat valt ontzettend mee. Want bij Crescendo draait alles om het verenigingsgevoel en dan kost het geen moeite om er vol voor te gaan. We doen regelmatig leuke dingen met z’n allen en de derde helft is bij ons altijd heel gezellig. Over gezelligheid gesproken, check ook eens de pagina van ons dweilorkest, de Lemster Skuorreblazers.              

Samen met onze dirigent Andries Kramer werken we hard om onszelf bij ieder concert of concours te overtreffen. Naast het dirigeren van meerdere orkesten, waaronder het toonaangevende koperensemble Koperguod, is Andries ook werkzaam als docent klein koper.

Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom! Ben je geïnteresseerd, kom gerust een keer langs op onze repetitie. We repeteren iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur in de Hege Fonnen in Lemmer. Vragen? Mail naar: info@crescendolemmer.nl