Nij Talint Orkest

Zaterdag 5 maart 2022 is een 'historische' dag. Toen was de eerste repetitie van het Nij Talint Orkest (NTO) Crescendo Lemmer & Melodia Wijckel. Vanaf die dag zijn de deelnemers Muzikant!

Het NTO in actie tijdens het Winterconcert van Crescendo op 10 december 2023. 

Een nieuw orkest!

Er is een prachtig orkest ontstaan van zo'n 15 muzikanten. Om de twee weken wordt er samen muziek gemaakt o.l.v. Christina van der Bijl of Jeanette Valkema. In de weken daartussen krijgen de muzikanten les via It Toanhús.

Het is fantastisch om mee te maken dat mensen die zo'n 2 jaar geleden nog nooit een instrument in de handen hadden gehad, nu samen prachtig een het musiceren zijn!

En .... er kunnen meer bij!

Heb jij vroeger een blaasinstrument bespeeld? Trompet, bugel, trombone, bariton, hoorn of bas? Of heb je in het verleden drumles gehad? Pak je hobby weer op! Maak kennis met de positieve sfeer van het samen muziek maken. Kom langs tijdens de repetitie, het repetitieschema vind je hieronder, of neem contact met ons op. Je bent welkom!

Nieuwsgierig?
Voor vragen of meer informatie mail naar info@crescendolemmer.nl of bel met 06 5186 1513 (Christina van der Bijl)

Repetitie/Activiteitenagenda NTO

Er zijn momenteel geen berichten.Het ontstaan

'Nij Talint Orkest' is ontwikkeld door Guus Pieksma en Annewiep Bloem. Zij proberen in 10 weken volwassenen enthousiast te maken voor blaasmuziek (en slagwerk). Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je wel of geen noten kunnen lezen. Sommige deelnemers hebben vroeger ooit al eens een instrument bespeeld, maar voor anderen was het allemaal nieuw. Het resultaat; 10 weken proberen, oefenen, repeteren, veel plezier en gezelligheid.

Het project werd afgesloten met een openluchtconcert bij De Lemster Toer. Natuurlijk werd dat op foto en video vastgelegd en is te bekijken via: Nij Talint

IMG_2998
IMG_2998
IMG_2999
IMG_2999
IMG_3001
IMG_3001
IMG_3002
IMG_3002
IMG_3003
IMG_3003


Terug naar Over ons

E-mailen