Krantenartikelen

Vroege kerstklanken vullen de straten van Lemmer

LEMMER - Bijna 30 muzikanten trotseerden op eerste kerstmorgen de kou om de inwoners van Lemmer met kerstliederen te wekken. Het waren de leden van de Christelijke muziekvereniging Crescendo die al sinds 1956 vasthouden aan deze traditie. Lemmer is in die halve eeuw flink gegroeid. Het is voor de muzikanten niet meer mogelijk om op kerstmorgen overal muziek te laten horen, daarom kiest Crescendo ieder jaar voor een ander deel van Lemmer.

De Zuid-Friesland nummer 1 van 2008

 

Uitverkocht huis voor kerstconcert

LEMMER - Het Lemster Mannenkoor en muziekvereniging Crescendo verzorgden dinsdag 18 december gezamenlijk een kerstconcert in de Gereformeerde Kerk in Lemmer. Wie voor aanvang dacht een kaartje te kunnen bemachtigen, viste achter het net. De kerk zat vol.

De Zuid-Friesland nummer 52 van 2007

 

Crescendo en Jannie Brandsma; boeiende combinatie

LEMMER - Afgelopen zaterdag (3 november) slaagde CMV Crescendo samen met zangeres Jannie Brandsma, om het publiek een boeiende muzikale avond te bezorgen. Soms zeer ingetogen, vervolgens heerlijk swingend, en het vele dat daartussen in ligt.

De Zuid-Friesland nummer 45 van 2007

 

Geslaagd dubbelconcert Jong Crescendo en Skuorreblazers

LEMMER - Afgelopen vrijdag hebben Jong Crescendo en de Skuorreblazers een dubbelconcert gegeven onder de luifel van het Gemeentehuis in Lemmer. Ondanks de regen werden er heel wat vrolijke noten gespeeld. Jong Crescendo onder leiding van Christina van der Bijl opende het concert met Start The Show, een groot werk bestaande uit drie delen. In het eerste blokje van Jong Crescendo zat ook nog een echte Rhytm & Blues en het mooie werk This is the Day. En This is the Day was toch wel heel speciaal op deze avond, want dirigente Christina dirigeerde op deze avond voor het laatst Jong Crescendo.

De Zuid-Friesland nummer 27 van 2007

 

Anjerfonds zomeravondconcert van Crescendo

De Christelijke Muziekvereniging Crescendo gaf vrijdag 1 juni een buitenconcert in het centrum van Lemmer. Op deze warme, zonnige zomeravond bracht Crescendo een licht en gevarieerd programma. Het buitenconcert stond in het teken van het Anjerfonds.

De Zuid-Friesland nummer 23 van 2007

 


Nieuwsbrief

U kunt zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief, u ontvangt dan regelmatig een mail met het laatste nieuws van C.M.V. Crescendo.

Agenda 2019

Zaterdag 16 maart Lemster Muziek Feest

Dinsdag 21 mei Solistenconcours

Dinsdag 4 juni concert Suderigge

Zondagmiddag 30 juni buitenconcert Lemmer

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner
Banner